Har Du ett tillfälligt behov av att snabbt bli av med vatten från någon vattensamling? Då kan JP Pump & Anläggning AB hjälpa dig!

Avloppspumpar för översvämning

Snabb hjälp vid akuta punktinsatser

Det kan uppstå situationer när man kan vara i behov av en avloppspump ganska så akut och då kan ni höra av er till oss. Vi har resurser och redskap för att vara behjälpliga när man behöver pumpa bort vattensamlingar och finns snabbt på plats.

JP Pump & Anläggning utgår från Frändefors norr om Vänersborg men jobbar över hela Sverige. Exempel på tillfällen då man kan behöva vår hjälp med avloppspump är när man står med en översvämning på en byggarbetsplats som hindrar att bygget kan fortsätta. Det kan såklart också hända i hemmet och oavsett om det är en ledning som gått sönder eller om det är vädrets makter som ställt till det, så vill man kunna få bort vattensamlingen så snart som möjligt.

De pumpar vi använder oss av i vårt arbete är från de största tillverkarna och det gör att vi kan ge både effektiv och snabb assistans vid många olika situationer och förhållanden. Om det handlar om avloppspumpar eller någon annan slags pump kan vi göra både beräkningar, utföra installationer samt demontera pumpar och tillbehör. På tal om tillbehör så har vi också reservdelar på lager vilket gör att vi kan hjälpa till med snabb service.

Avloppspump om en ledning havererat

När en avloppsledning gått sönder så kan det på kort tid bli stora vattensamlingar som kan ställa till det. Vi har avloppspumpar som klarar att pumpa bort stora mängder vatten och kan oftast vara snabbt på plats vid akuta tillbud. Hos oss har vi egna dieselgeneratorer som behövs för de största av våra pumpar. Förflyttning och transport gör vi med hjälp av en kranbil från JP Lyft vilket är ett systerbolag till JP Pump & Anläggning.

Utöver avloppspumpar så har vi också bärgningspumpar och länspumpar, så vi har ett brett utbud av resurser eftersom vi vet att arbetet kan innebära olika slags utmaningar. Våra insatser finns tillgängliga för både privatpersoner och företag som kan tänkas behöva assistans med avloppspump.

Vår inriktning är alltså punktinsatser vid någon form av oönskad vattensamling som exempelvis på ett bygge, i en nedgrävd betongtunnel, en grop vid ett vägarbete eller en översvämmad källare i ett hus. Det kan också vara en båt som behöver tömmas på vatten inför bärgning eller liknande. När ni behöver ha hjälp med en avloppspump så hör av er till oss så ska vi göra vad vi kan för att så snabbt som möjligt kunna lösa ert problem.