Har Du ett tillfälligt behov av att snabbt bli av med vatten från någon vattensamling? Då kan JP Pump & Anläggning AB hjälpa dig!

Länspumpar av högsta kvalitet

Töm skrovet med länspump

Det finns tillfällen då man kan behöva effektiva länspumpar för att kunna pumpa båt eller fartyg på läns. Vi arbetar med akuta punktinsatser för att hjälpa både företag och privatpersoner när man råkar ut för någon form av översvämning eller vattensamling som skapar problem. Bland våra olika vattenpumpar finns både länspumpar, avloppspumpar och bärgningspumpar.

En länspump suger inte upp vattnet utan trycker ut det och därför ska den alltid placeras vid den lägsta punkten i båten. Vi åker alltså ut till våra kunder och har alltid som mål att lösa problemen så snabbt som möjligt. Utöver dessa insatser så kan vi också vara behjälpliga med beräkning, installation och viss service. För att kunna ge den bästa och snabbaste servicen så jobbar vi med de största tillverkarna och ser till att ha pumpar och reservdelar på lager.

Just JP Pump & Anläggning har funnits sedan år 2020 men vi startade flera år tidigare systerbolaget JP Lyft, vars kranbil vi använder på uppdragen som kräver de största av våra pumpar. När ni behöver en installerad länspump eller akut och större insats så tveka inte att höra av er till oss. Vi har mycket kunskap och erfarenhet inom vårt område.

Service och reservdelar

Tack vare att vi jobbar med de största tillverkarna så ger det bättre möjligheter att fylla på vårt lager och för att kunna ge snabb service till våra kunder. Det är såklart viktigt att erbjuda er det bästa men det handlar också om att vi vill ha de bästa verktygen ute på fältet när vi gör våra insatser. Vatten kan tyvärr ställa till det ordentligt och då vill vi arbeta med de länspumpar och övriga pumpar som har vad som krävs för att klara jobbet.

Det kan röra sig om stora mängder som så snabbt som möjligt behöver pumpas undan och då behöver pumparna drivas med starka dieselgeneratorer. Det har vi egna som vi har med oss och kranbilen som vi transporterar allt med har en jibb som når 26 meter, vilket är en viktig tillgång. Beroende på behovet av vattenvolym som ska hanteras så har vi pumpar som är olika utformade och anpassade.

Om ni är ute efter en länspump till er båt eller ert fartyg så kan ni höra av er till oss för att få råd och rekommendationer. Det kan finnas anledningar och fördelar med att jobba förebyggande och i de fallen man önskar det så har vi också översvämningslarm. Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot att hjälpa er!