Har Du ett tillfälligt behov av att snabbt bli av med vatten från någon vattensamling? Då kan JP Pump & Anläggning AB hjälpa dig!

Vattenpumpar

Vi på JP Pump & Anläggning AB pumpar stora mängder vatten. Du kanske har ett tillfälligt behov av att snabbt bli av med vatten från någon vattensamling? Du kanske är projektledare för ett bygge och har behov av att bli av med vattenmassor snabbt och lätt? Då ringer du oss!

Vi är behjälpliga med de vattenpumpar som krävs för varje översvämning. Vi har översvämningspumpar och portabla översvämningslarm.

Du kanske projektleder ett vägbygge och bygger en nedsänkt väg eller nedgrävd betongtunnel och skall sätta spont då vattensamlingen har blivit ett hinder för fortsatt arbete. Eller har fått en översvämning i din källare eller lokal? Då ringer du oss!

Ni får experthjälp, installation, driftövervakning och demontering.

Våra pumpar kommer från dom största tillverkarna vilket innebär snabb service och reservdelar; det mesta har vi redan på hyllan hemma.

När du behöver högkvalitativ pumpkapacitet på kort sikt är JP Pump & Anläggning AB alternativet. För akuta punktinsatser, som när en grop har översvämmats vid ett bygge eller när en båt sjunkit till botten, då har vi stora bärgningspumpar.

Eller mer omfattande jobb, som förbipumpningar vid havererade avloppsledningar. Vi beräknar, installerar, övervakar och demonterar såväl pumpar som tillbehör – och vi är snabbt på plats!

Utrustning

Vårt pumpmaterial, elverk etc. transporterar vi med JP Lyfts kranbil. Kranbil 40 tonmeter med jibb som når 26 meter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.