Har Du ett tillfälligt behov av att snabbt bli av med vatten från någon vattensamling? Då kan JP Pump & Anläggning AB hjälpa dig!

Vi finns behjälpliga med bärgningspumpar

Översvämningspumpar och portabla översvämningslarm

Välkommen till oss på JP Pump & Anläggning. Vi kan vid översvämningar och vattensamlingar assistera med länspumpar, avloppspumpar och även bärgningspumpar när till exempel en båt blivit fylld med vatten. Vanligt är att vi blir kontaktade för akuta punktåtgärder och vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner, företag och byggfirmor med mera.

Utöver att vi kommer ut till plats när problemet redan uppstått så har vi alltid en hel del resurser och reservdelar hemma på hyllan. Vi har översvämningspumpar och portabla översvämningslarm som man kan installera för att jobba förebyggande. Med ett översvämningslarm i anslutning till exempelvis en diskho, tvättmaskin eller andra vattenledningar så kan man undvika stora läckor och snabbt kunna åtgärda innan de i så fall gör en stor skada.

Det går bra att rådfråga oss om ni funderar över vart det kan vara bra att ha ett eller vilket som lämpar sig bäst. Alla våra pumpar, så väl bärgningspumpar och avloppspumpar som länspumpar och översvämningspumpar, är från de största tillverkarna då vi känner oss trygga med deras kvalitet och effektiva funktion. Det är viktigt för oss att ha de verktyg och redskap som krävs för att kunna ge den bästa servicen.

När en båt sjunkit har vi effektiva bärgningspumpar

Oönskade vattenmassor kan ställa till det både på byggarbetsplatser, vägarbeten, i hemmet och i båten. När en båt tagit in vatten och kanske till och med är på väg att sjunka så har vi stora bärgningspumpar med stor kapacitet. Våra största pumpar som används till olika slags översvämningar kräver starka dieselgeneratorer och det har vi egna att använda.

Vi vet att det kan vara både utmanande och brådskande att komma till rätta med stora vattensamlingar och översvämningar och att olika situationer kräver rätt resurser. Därför har vi sett till att ha flera slags vattenpumpar som kan klara de olika insatserna. När vi tar oss ut till platsen med våra bärgningspumpar eller någon annan slags vattenpump så ordnar vi med transporten genom vårt systerbolag JP Lyft som har en kranbil.

Kranbilen har en jibb som når hela 26 meter vilket ofta kan vara till stor hjälp i vårt arbete. Vi har ju som tidigare nämnt också översvämningspumpar och portabla översvämningslarm och om ni har några som helt frågor kring dessa så är ni varmt välkommen att höra av er till oss. Vi utgår från Frändefors i Vänersborgs Kommun men erbjuder våra tjänster i hela landet.